Bebis ^^

Lillebror, äntligen :) Han e skitsöt, fast det e nog bara  för att det är min lillebror. Alla andra tycker säkert han e jätteful, han är helt röd dessutom. Aja, allt e jättebra. Förutom en sak. Det är så hemskt! Namnet. Ni kommer skratta, så illla är det.. Pojken kommer bli mobbad i skolan fan. Har bestämt mig för  att i alla fall jag inte tänker utsätta honom för något så hemskt, jag tänker kalla honom något annat så han i alla fall lär sig att han heter typ.. ja, kalle, eller något annat normalt. Men okej, jag kan säga det. Fritjof. Var det så hemskt? Hm, ja det var det nog. Till och med jag skrattar när jag läser det, och jag borde ändå vara något sorts moraliskt stöd. Men han lär ju inte märka något dom första åren.. Jag fattar bara inte vilka hemska föräldrar som kan göra så mot sitt barn...
Nu måste jag och astri börja sätta igång med vår plan :P Vet inte om jag berättat om den förut, men hon har ju också en bebis. Eller, inte hennes bebis alltså,  hon är moster. Men iaf så ska vi ju para ihop våra bebisar. Då har vi ju bara ett problem. De är pojkar. Inte för att det är något fel med det! Men dom får bli ihop ändå. Haha, dom är ju födda typ pridefestivalen.

Nu ska jag åka till Danderyd sjukhus och pussa på - jaa, fritjof då..

Puss o kram skumbanan

(lovar bilder när  jag har sladd)

tråk...

Har tråååkigt! Jag har just insett att det inte är så roligt att vara i stan längre, när typ ingen är hemma, ingen rolig i alla fall.
Var på bio nu  igen , med theo och agnes.. :S vi såg typ.. den förtrollade leksaksaffären, nånting sånt. Den var  rätt tråig, inte riktigt min ålder, men vad gör man inte för att fördriva tiden? Var iaf ute och köpte ett par skor igår (vita tennisskor) på zoe på drottninggatan. Dom var ganska fina. Har försökt göra vår bildläxa över sommarlovet också (visst får man inte ha på loven egentligen?). Man ska rita "Mina fötter i ett annat sammanhan" ... Har ingen inspiration alls om vad jag ska göra, har börjat med nåra fötter med höga klackskor som hänger ut genom ett fönster. Några förslag, så kommentera gärna!

mobilsladd? :/

Så, nu har jag sett narnia filmen, med theo. Den var helt okej, men han åt upp typ alla popcorn..
Kunde inte ladda upp nåra bilder igår, kom på att min tfnsladd ligger med min dator uppe på västkusten... så jag kommer inte kunna ladda upp några bilder förrän typ på fredag. Om ingen snäll människa i närheten kommer hem till mig med en mobilsladd? (a) (sony ericsson!)

Sen kanske det finns nån som skulle kunna fixa vår design på bloggen?... Om det nu är nån annan än anna som läser den nån gång ibland.
Snälla! Vore jätte schysst isf :)

Ska kolla klart på speedway nu, min nya hobby ^^ - not

hemma bäst

Så, nu e jag äntligen hemma igen.
Jag har kommit fram till att jag aldrig kommer klara av att bo på landet / utanför en storstad. Jag måste helt enkelt bo här. Annars får jag total ångest efter så här lång tid om jag inte får komma hem.
I går var vi och besökte Gränna polkagrisgrej, på vägen hem. Vi var inne i en supersöt liten affär med en massa polkagrisar i. Man kunde se när dom gjorde dom också. Sjukt kul. :) Orkar inte leta fram min telefonsladd nu, men imorn kan jag kanske ladda upp lite. Då ska ni få se mina och astris skitfina chokladbollar också... plus rosa naglar! Men, allt det och mycket mer imorgon.

Är det verkligen så att Narnia-böckerna är så bra som jag tycker - eller är det bara jag som återgått till typ 8 års ålder? :/

                                                                                    

Ahja, men jag hade faktiskt inte så mycket annat att göra när det inte var fint väder...
Men jag ska självklart se nya filmen också :P

Nu ska jag sova, jag var tvungen att gå upp redan 10 imorse..

Sleep tight :)

Åker iväg...

hej hej!
I över morgon åker jag till min pappa. Då har jag ingen dator så jag kan inte skriva :(. Jag ska vara där i typ? 3 veckor? Jag ska sommar jobba där (bära stenar för 75 kr i h). Jag kommer att bli sten rik! :P
Thats it!
Bye!

Fridas land

Nu är jag "äntligen" hemma från Fridas land...
På vägen till västkusten stannade vi efter ungefär 4 h i bil hos Fridas släktingar. när vi kom dit bjöd dem oss på fika. Sedan fick vi veta att Europas rikaste man bodde granne med släktingarna. Alltså Ingvar Kamprad. Frida och jag gick raskt över för att hälsa på. Nrä vi kom dit var ingen hemma, men sommarstrugan såg inte ut som vi hade tänkt oss. Det såg ut som en helt vanlig stuga och inte det enorma lyxiga hus med pool som jag och Frida hade tänkt oss. Men senare fick vi veta att Ingvar bara var där 1 vecka om året, så det förklarade saken.
Här kommer lite fina bilder:


Ingvars hus.../Jag sitter på Ingvars extra bil.

Efter det tvingades vi att övernatta hos släktingarna (Fridas mamma ville sova där). På kvällen upptäckte jag och Frida att "skämt-problemet" vi hade skickat in till Fridas "sex o kärlek spalt" hade kommit med i tidningen! Jag och Frida skrek oss nästan hesa när vi fick veta att det hade kommigt med. Tänk vad blåsta dem på Frida-tidningen var!
Efter att vi hade varit hos Fridas släktingar åkte vi till hennes land. Det var en ganska liten stuga, med ute dass. Jag fick sova överst i Fridas våningsäng. Vad mer kan jag berätta? Det hände så otroligt mycket. Vi spelade poker, dam, vänd-tia, mexico-stress, fia med knuff, åkte båt, badade, plockade musslor, bakade cocos-bollar, solade, gick på promenad, spelade badminton, spelade krocket, målade naglaran och massa andra saker... Jag orkar inte skriva mer, hoppas att Frida orkar skriva istället!

Bild på Frida och båten (som vi rodde den mesta delen av tiden):


RSS 2.0