Vart tog min rumpa vägen? :(

Efter att ha åkt efter båten med vår typ, water tube, tror jag det heter, har jag fått följande biverkningar :
Ingen känsel i varken fötter, händer eller rumpa, min hud skiftar i vitt/rött p.g.a. nedkylning, jag kan knappt skriva på datorn och känner mig lite konstig i halsen efter ett antal kallsupar och när jag kom upp ur den.. asså den där grejen jag åkte i, så var jag snorig runt hela näsan. Det där med rumpan beror på att jag liksom satt och flög upp och ner från vattenytan i en kvart, som högst ungefär en halvmeter upp. Jag har också konstaterat att vattenytan är liksom mycket hårdare än man tror, särskilt när man kör direkt på det där vita skummet efter en båt, eller kör direkt på ett antal höga svall. Ja, då så känns det liksom inte lika kul längre. Men det var faktiskt bättre på slutet, i början hade man så jävla mycket känsel kvar fortfarande. Nu känns det inte så mycket att min rumpa dunkats typ gul och blå, jag kan tänka mig att det kommer kännas aningen värre imorn på våran drygt 6 h långa bilresa. Men vem vet, det här kanske var bara jättebra träning för min rumpa och mina benmuskler ( jag var tvungen att hålla dem uppe i luften hela tiden så dem inte skulle bromsa upp vattnet så jag fick det i ansiktet - gjorde det misstaget några gånger vilket resulterade i kallsupar). I så fall kommer jag nog ha tränigsvärk imorn också. Men, men. Visst är det skönt att inte ha ont i rumpan, men nu känns det liksom som om den försvunnit... jaa, jag måste nog ha tappat den på vägen.

Hm.. tror jag fått nån slags ögoninflammation (stavas antagligen inte så) i höger öga - är typ helt röd vid ögonvrån där,  ni vet. - Ånej nu börjar det klia i andra också ... Buhu :'(

Haha, ska försöka sola lite idag så astri inte blir missnöjd för jag har fått för lite fräknar.. :)

Vi kanske kan skriva på Västkusten om vi hittar internet. Annars skriver jag om två veckor :P

                                                        

PS. Nån som ska vara / bor i närheten av Bohuslän i sommar? Kommentera isf så kan vi träffas där xD

Baby + Fridas land?

Hej hej!

Jag och Frida börjat tappa fokuset med den här bloggen.
Imorgon åker jag till Fridas mammas land. Det ligger på västkusten. Tänk att jag inte kan klara mig utan Frida i mer än...2 veckor typ? Aja, det ska bli skönt att se om hon har fått mycket fräknar! XD Men bil resan till västkusten lär ta ca...6-8h. Vi åker med Katrin (Fridas mamma) och Teo (Fridas as snygga brosha) (not) XD. Men bara för att vi ska överleva hela den långa resan så har jag köpt 1 kg godis! Aja... Jag har blivit moster föresten! Han Föddes den 14 Juni och förlossningen tog 20 timmar! Han har inget namn men han e söt... Jag gick på promenad med honom på östermalm (Anna min syrra bor där) och då trodde alla att jag var värsta unga mamman! Vet inte om jag vill gå på promenad med honom mer :S.

Här är några fina bilder på honom:


två dagar gammal, Jag håller i honom, Hans hand


Nu vill jag bara ursäckta, den otroligt skabbiga maten som Frida och Anna hade gjort! ;) Som ni alla vet så blir ju maten bäst när jag och Frida gör den ;).... Men förövrigt så vill
jag bara säga att ni kan höra av er (precis som Anna gjorde ;D) om ni vill laga mat med oss... :)

Grattis pappa! (:

Ush, har badat nu. Knappt 14° fyfan :S Pappa ville att jag skulle på bottnen vid båten, som för övrigt är väldigt dyig,med mina fötter efter hans tändare. Ush, ush, ush. Imorn ska vi fira honom, han fyller år snart, ska ge honom min fula ljusstake jag gjort i slöjden XD. Ingen chans att han skulle se det här. Han blir säkert jätteglad (not). Vi ska iaf göra nån jävla valnötstårta till hnm. Han hade värsta barndomsminnena om den :P. Men grattis pappa i alla fall - Just det, förresten, om det skulle vara nån kille som läser det här (inte särskilt troligt, men man vet aldrig) , vad är viktigast för er, snygga bröst, snygg rumpa, midja eller ett fint ansikte? Kommentera vad ni tycker! Och tjejer också, om ni vet vad killar tkr :) Hmm.. , ska lägga upp en poll på pa om det tror jag nästan, :P






sommar, sommar, sommar

Hej, hej. Ligger i min säng på landet nu och läser lite bloggar. Har skittråkigt, det finns typ inga barn här som jag känner  alls, utbudet är inte så stort liksom - två emotjejer, med väldigt skumma kläder. Jaa, sen typ några andra tjejer men som går  i nian tror jag och en väldigt ugly kille som jag dansade tryckare med för en massa år sen, heheh. Sen finns det ju förstås nåra snygga killar, men inte i min ålder.

Anna var här tisd - torsd, vi gjorde inte så mkt, körde singstar med th (som för övrigt är jättekär i anna) , läste, bakade, drack te, försökte måla naglar och badade i 14°. Vi hade iaf jättetrevligt (:

I midsommras hade vi stor fest här med en massa 40+. Några barn, men inte några roliga riktigt. Pappa är så hemsk också! Han ska alltid försöka para ihop mig med nån som han tycker verkar vara "en trevlig snubbe". Det är så hemskt :'(. Självklart försökte han göra det den här gången med.



            midsommarklänning från gina tricot

Här är lite komplettering för tisdagsmaten.. Har kommit på att eftersom vi antagligen inte kommer kunna gå hem och laga mat i åttan så kan vi istället ta bilder från vår hemkunskap 1 gång / vecka - värsta lösningen ju!
   
               min och annas fina lunch: renskav m. grädde o. lök + the ultimate kaffekopp! - by frida                                                                        
Sommarlov :
  • 13/6 - 27/6 Seglarö m. pappa, syskon och malin + anna ett tag
  • 27/6 - 11/7 Bohuslän m. mamma, astri kommer
  • 11/7 - 25/7 Steninge m. pappa o co. + hälsa på folk
  • 25/7 - 8/8 Torö m. mamma (bebis kommer! :P)
  • 8/8 - 15/8 Stan antagligen, med papps, leka med bebis x)
  • 18/8 --> skola igen :(  - åttan, here i come

Jaa, det var nog det. På fredag åker jag och astri till mammas land med utedass och hela skiten. I bohuslän - typ 50 mil ... Vi ska köpa 1 kg godis XD. Yeah, right -  du läste rätt. Men där ska vi leta efter lite roliga barn i vår ålder och killar. Det betyder att jag tyvärr inte kommer hinna skriva så mkt.

Nu måste jag sova om jag ska orka kolla på Blue water high imorn kl. kvart i tio, godnatt alla små söta människor.

... vet att jag är fånig men jag måste bara kolla i garderoben innan jag går och lägger mig att det inte är ngn mördare eller liknande där...


sleep tight och trevligt sommarlov

Sommar tårta tips!

Hallon och maräng tårta




Här är en underbar maräng tårta. Detta är mitt sommar-tips på tårta. Den är helt underbar och otroligt lätt att göra. Jag och Frida bakade den till min pappa när han fyllde år. Tårtan passar både vuxna och barn. Så njut!
Du behöver:
  • 2 marängbottnar
  • Vanilj glass
  • Hallon
  • oboy
  • mjölk
Du lägger ett lager med glass på den fösta marängbotten, sedan lägger du på den andra marängbotten och lägger hallonen över.

Choklad sås
Du tar ca 2 mtk mjölk. sedan häller du i en massa oboy tills det blir en tjock sås. när såsen känns färdis så häller du bara över den på tårtan.

Lycka till <3



Sommarlov

Hej hej!
 Äntligen sommar lov! Jag ska åka till min pappa i sandviken imorgon. Ska bada och sola (om vädret håller). Min storasyster har fått en son föresten. Han har ingen namn än, men de funderar på Aaron lr Samuel. Jag tycker att Samuel är finare i sånna fall! Mina förslag på namn var mer Sam lr Isak. Men men...
Mitt sommarlov suger. Jag är hemma i stan hela tiden. I och med att Anna skulle föda, så visste vi ju inte när vi kunde åka iväg på sommaren. Mamma beslöt sig för att vi skulle vara hemma i stan hela tiden. Jag tyckte att det verkade roligt, men nu är det rena självmordet. Alla avgaser, i den här värmen får mig att må illa. Det ska bli skönt att åka ut på "landet" lite. Jag kanske ska åka till Fridas mammas land. Det ligger på västkusten. Jag hoppas att jag får åka. Stads-livet dödar mig!
Så Frida...KOM OCH RÄDDA MIG!!!

Glad midsommar! :)

bikini?

Usch ja, så var det det där med att hitta en bikini igen.. Var faktiskt på stan en stund idag och kollade. Hann bara med Gina tricot och H&M, och av vad jag såg där blev jag bara deprimerad! Såg inte en enda fin bikini. Eller jo i och för sig, det fanns en men som jag inte hann prova, men den var typ från förra året och en typisk sån som typ alla hade då. Skulle gå vidare till Top shop, men där var det en vakt som stoppade mig och sa att jag inte fick gå in :( . Ja, alltså inte för att det var nåt fel med mig dårå, men dom skulle stänga. Men jag gick in på deras hemsida och kolla ist. Där hittade jag en helt okej faktiskt. Så här ser den ut

Kommentera gärna vad ni tycker. Och gärna lite tips på andra fina bikinis också :)
Ska bada nu

maat :)

Jepp, och så maten, lite sen som vanligt.. men helt ok ändå :P

Maträtten vi lagade den här veckan var Buljongris med scampi i tomatsås med basilika. Eh, juste, ingen hängde nog med där.. Men eftersom det var sista tisdags-håltimmen för sjuan, och kanske sista för alltid ( buhu.., *gråter* , :'( ) , så gjorde vi nåt lite mer komplicerat. Eller, i alla fall som lät lite komplicerat :). So.., here it comes x)



Lite fin ändå tycker jag, men som ganska så ofta annars också, så smakade den inte perfekt.. (:
Men, som vi fick lära oss i femman när vi hade hemkunskap: Man äter inte bara med munnen, utan också med ögonen!
Heheh, aa min hemkunskapslärare kanske skulle ha blivit poet eller nåt skit istället, inte vet jag. Men, anledningen till att jag tog upp det i alla fall, var att jag tycker det var lite smart sagt ändå, för jag menar hur ofta ser inte vår mat ganska fin ut, men smakar skit? (Ganska ofta). Därför tycker jag att den här maträtten ska få en 4:a trots allt, den ser ju inte perfekt ut, men ändå... Den har ju det där lilla extra (not) :P.

Oj, skum text där, men jag är lite trött :).

Just det, som Astri just berättat ska vi altså vara konfranserer (snälla nån smart människa berätta för mig hur det stavas) på Städrocken i Vasa Real. Och nu lite fakta om den:

Städrocken är en gammal tradition på Vasa Real och arrangeras av musiklärare och övrig personal. Det är ett mycket viktigt tillfälle under året för oss Vasa Real:are, då den återkommer varje termin - en gång innan jullovet och en gång innan sommarlovet. Anledningen till namnet Städrock är att samtliga elever (förutom de som uppträder) måste städa sina skåp, både utsida och insida. Under tiden uppträder elever i Aulan med bl.a. dans, sång och musik. Eleverna genomför sina nummer 3 gånger under dagen eftersom alla klasser inte kan titta samtidigt. Det är under tiden som vissa klasser tittar som de andra får städa skåpen. Städrocken har också alltid en eller flera konfransierer.

Hahah, skillad text jag skrev va :P

Måste gå och lägga mig nu, vill bara berätta att jag e ledig till på måndag :)
Kanske kan skriva nåt mer imorn, puss

/f

RSS 2.0