Sjuk? Eller inte?

Hej, imorse försov jag mig, men kom ändå i tid och sådär. Tills jag klev av bussen ungefär, hade jag känt mig ganska pigg och glad, men jag kände mig lite sämre när jag kom på att jag hade på mig en ganska kort skjortklänning, och dessutom var helt barbent. Alla på stan hade åtminstone ett par byxor på sig... Det blev ju inte bättre av att det var typ tre tjejer i vår klass där, resten var antingen sjuka på riktigt eller bara "sjuka".

Sen sa Sven att vi skulle gå på teater nästan hela dan, sen skulle vi ha en halvlektion i NO. Knappast att man pallar då, så jag gick hem istället. Jag är ju ändå typ sjuk fortfarande, och Sven behövde bara höra mig prata för att jag skulle få gå hem. Det är väl lite tveksamt om jag är riktigt sjuk, men jag har i alla fall allvarliga talsvårigheter för tillfället ^^.

Så nu, en hel dag hemma :) Har gått runt med Fritjof i lägenheten, jag lovar att han kommer gå före sin 1-årsdag! Han är världens bästa 9-månadersbäbis på att gå. Eller, gå när han håller i mina fingrar och jag går bakom honom alltså. Han höll på att kissa på sig av skratt när jag lekte med honom, och man såg alla hans fyra, vita små tänder. Han skulle lätt kunna bita av min näsa, och han försöker så fort han kommer nära också XD...



Bilder: Tjoffloff på Cypern för några månader sen


sick as a clown?

Hello!

Även jag är sjuk igår och har kollat på Run´s House precis som Frida XD. Det är väl MTV som gäller när man är sjuk helt enkelt? Btw så kanske det var lika bra i och med att jag fick en hård smäll på näsan igår på basketen. Nu är näsan alltså helt svullen och ser ut som e clown näsa så jag hade väl ändå inte gått till skolan med ett smile på läpparna iaf? Jag är lite ledsen att jag missar pojkarna träning idag. Jag hade sätt fram emot att lira lite med pojkarna, men är man sjuk så är man. Jag ska försöka smita ut och kolla på träningen iaf när mamma inte ser. Men jag kan räkna med att det kommer att bli svårt i och med att hon har ögonen på mig hela tiden... :/ Aja, wish me good luck!



//Astri

Run's house

Hej. Jag hade nån slags tanke om att jag bara skulle behöva vara hemma en dag, och sen kunna gå idag. Men verkligen inte. Jag hostar så jag håller på att kräkas. So you'd better stay away :P. Nä men imorn får jag faktiskt gå. Jag är ju sjuk typ en gång i veckan, jag missar sjukt mycket. Och jag missade HK:n idag och det är ju typ roligast på hela veckan... :( Och på Torsdag har jag matteprov och måste kunna mina repliker på draman. Haha, som om jag ens kan prata!

Det går inget roligt på tv så jag kollar på MTV på Run's house. Det är lite småtråkigt...




frida


The new pair of shoes

Hola. Jag var sjuk idag. Jag hostar så inihelvete... Det är sjukt jobbigt! Vet inte än om jag kommer t skolan imorn. Igår slapp jag Plantagen, istället gick jag med Mormor till Västermalmsgallerian och kollade på skor istället. De här köpte hon åt mig ;) :



Sen var det ett annat par av alla dom jag prövade som skulle passa fett  bra som skolavslutningsskor typ. De var fett höga, så jag venne om jag kan gå i dom, men vi får se... Mamma ska gå med mig igen och kolla om hon vill köpa dom.



Jag gjorde glass i dag, på jordgubbar, vaniljyoghurt och banan. I de nya glassformarna från IKEA. Smoothie + frys = skitgod nyttig pinnglass :P.
That's it. Nu måste jag faktiskt plugga.

Chao


Katastrof, jävla brygga!

Hello!

Jag kom nyss hem från pappa... Shit vilket väder vi har haft! Jag har solat hela helgen och det käns som att det kommer fler blommor på tomten för varje gång jag blinkar! Jag har iaf solat, solat och solat. Detta innebär alltså: Bruna ben, bruna armar och brun rygg! En vackar sommar bild helt enkelt! Det är helt sjukt att det är så här varmt i April!

Vet ni vad som hände hos pappa föresten??!
När jag, Sara och Hanna (Saras kompis) låg och solade på stranden så fick vi syn på en massa bryggor som var uppdragna ut vattnet och låg på land. Vi fick en helt sjuk idé om att vi skulle dra ner en brygga i vattnet och åka ut på havet och sola på den. Självklart så var det inte så enkelt! Bryggan gick knappt att rubba och efter att ha ansträngt oss till max så lyckades vi efter ca 45 minuter ha dragit ner bryggan till vattnet. Nu ska ni få höra på det värsta av allt! När bryggan väl låg i vattnet så upptäckte vi att den inte ens flöt! Den sjönk som en sten och vårt 45 minuters långa arbeta hade varit förjävels! Vi kunde ju inte bara lämna bryggan i vattnet för att då skulle den ju bara flyta iväg så ist försökte vi dra upp den på land igen. När mina fingrar gjorde så ont att jag inte kunde röra på den längre så gav vi upp. Vi lät bryggan ligga kvar i vattnet men knöt fast den med ett rep i en stolpe så att den inte skulle flyta iväg. Jag kände bara smärta i mina fingar och vågade inte ens kolla på dem för att jag var rädd för var jag skulle få se. När min blick ändå landade på mina fingrar fick jag förklaringen på min smärta. Jag hade blåsor på pek och långfingret och de vat svullna som korvar! Även nu, 1 dag efter så är mina fingrar fortfarande svullna och röda och jag kan knäppt hålla i en tandborste med dem :S.

Här är bryggan och lite till:

  
                        


Mina ord till er är alltså: SLÄPA ALDRIG NER EN BRYGGA SOM LIGGER PÅ LAND NER TILL VATTNET, NI KOMMER BARA ATT PLÅGAS I ERA SMÄRTOR ETT BRA TA FRAMÖVER!

//Astri

Samuel <3 <3 <3

Gud vad jag saknar Samuel! Jag bär helt beroende av honom! Jag klarar inte en vecka utan honom utan att bli helt deprimerad! Hur kan man sakna en baby så sjukt mycket? Det är ju fan inte ens mitt barn! Han är helt klart världens sötaste unge iaf! Åh, jag måste träffa dig snart min lilla "Tosse"...



//Astri

Vår bilder på mig <3

Hello!

Här kommer lite vårbiler från förra veckan som jag inte har haft tid att ladda upp för ens nu...

Klicka bara på bilderna och njut!!!!!!!!!!!!!!!

       

//Astri

gubben på dasset!

Oj, länge sedan ni såg mig på bloggen va? Ja, jag har väl helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Jag har haft så sjukt mycket att göra så bloggandet har liksom hamnat längst ner på min "saker att göra- lista". Nu är jag här iaf!

Jag blev klar med min gubbe som jag gjorde av toapapper och ståltråd på bilden! Ett litet MVG rullade in i bakfickan och jag funderar på att ge bort gubben till pappa i födälsedags present... Hoppas att han inte tar illa upp i och med att han också är flintskallig XD... Aja, ett litet skämt kan han väl tåla?

     

//Astri :P

Shit! - Plantagen trots allt

Hej, mormor ringde och hon vill att jag ska hänga med henne till plantagen ändå.  Jag åkte ju till IKEA igåt, räcker inte det. Men vad fan asså! Grejen är bara att jag inte kan säga nej till mormor, för hon är så snäll mot mig jämt. Och jag är aldrig snäll. Efter det tänker jag i alla fall åka direkt hem och bara göra ingenting. Jag  känner mig sjuk. Eller så kanske är det pollen. Damn i så fall.

Nu ska jag göra mig iordning... :( Hata plantagen.





Skolavslutningsklänning

Har just skrivit ett fett långt mail till Gina för att försöka få dom at hitta en klänning åt mig jag såg för ett par veckor sen, men som verkar ha tagit helt slut. Fuck! I need it for den jäkla skolavslutningen! I värsta fall får jag ta en klänning som jag hade på midsommarafton förra eller förrförra året. Den är vit, kort och lite korsettliknande på ryggen. Tajt över brösten och ganska urringad, men lite ballongkjol eller vad man ska säga. Det och några fina heels. Then I'm in. Om jag inte får tag på den där andra klänningen... Men det är tveksamt.

Usch, nu råkade jag av nån anledning tänka på varm choklad och nu mår jag fett illa! Jag såg nu på bilden förresten att jag måste tvätta håret. Sånt får man ju inte bara glömma.



Me. Right now. Och snorig så inihelvete.

Lägg märke till vad jag ansträngt mig och skrivit
min autograf/underskrift ist för bara "Frida"
Tog iofs ca 3 sek, men vaddå :)
Kan börja göra det om ni vill.

IKEA



Gud vad skönt det var idag! Det kunde fan lika gärna varit midsommar!! Mormor köpte lite smågrejer åt mig för att jag skulle underhållas. Anledningen till att vi åkte dit var att min morbror skulle köpa ett nytt kök. Jag vat inte riktigt hur det blev med det, var inte så inblandad. Jag hade det ganska roligt i alla fall. Jag blev nästan lite flummig. Men det var bara jobbigt eftersom jag inte hade ngn att flumma med. Bl.a. så hällde jag ut ett halvt glas cider över mina fötter, och lurade nästan några killar i kassan på pengar. Men där avbröt mormor allt. Aja, egentligen var det fett tråkigt. Sen gick jag med Nina till mc och käkade glass.

Bilder:

1. Nya + gamla jag ska byta. 2. Nya, 60 spänn på indiska. Får duga tills jag hittar ngt bättre. 3. Bok jag fick av min moster - Se bra ut! - 52 lysande idéer om hur du alltid  visar ditt bästa jag - och ja, jag tror det är en skitbok. Men jag sa tack och tog emot den. 4. Ögondroppar, välbehövda för min förkylning i ögat lr vad det är. Mormor (doktor)  skrev ut dom direkt. 5. Halstabletter. Också för att lindra förkylningen. Sjukt många paket för 10 spänn :P. Men de går ut om 2 månader... 6. Sånna man gör glass i. Man kan lägga saft eller typ smoothie i dem, i frysen så kommer det bli skitgott! Dessutom har de fina färger. 7. Röda värmeljus t mitt rum. De stinker dock. 8. Kökshanddukar. Venne vf jag fick dom :S.

Sen hittade jag superfina spetsgardiner att ha runt sängen. Jag kanske ska byta rum om ett tag hos pappa, så då blir det ny säng också. De skulle passa skitbra! Men jag köpte inte dom.

sleep well.

frida

Changed plans

Hej. Okej, inte Plantagen men IKEA... Kanske lite bättre men det tar ju mycket längre tid. Och jag ska åka dit med min mormor, min kusin, min moster och min morbor. Undrar vad de ska ha mig till egentigen. Mormor lockade mig med att vi kunde äta köttbullar där. Yeey! Jag gillar inte köttbulllar. Åh, den här dagen som var så fin! Jag tänkte fixa min cykel och vara ute i  solen. Jag vet inte, men sist jag var på IKEA var det ju inte överdrivet soligt direkt. Men förlåt. Nu ska jag sluta klaga. Det är fan inte så synd om mig. Jag kanske kommer hem m nåt nytt till mitt rum ^^.

Btw så känner jag nästan Ingvar Kamprad, eller iaf så har jag vart på hans landställe och suttit på hans bil! XD

frida

Plantagen?

Jippi. Jag hade just lyckats slippa följa med mamma på vernissage, och så ringer mormor medan jag sover och säger till mamma att jag ska följa med henne till Plantagen och köpa blommor och typ balkongväxter. Haha, tack för att ni bestämde den helgen :)... Jag vet fan inte ens var Plantagen ligger?

Men jag vet inte, jag kanske lyckas slingra mig ur...


frida


Landet

Hi there. Ja, förlåt att jag inte skrivit på typ en vecka snart, men jag har faktiskt vart sjuk sen i onsdags så jag skyller lite på det... Jag är på landet nu, vi ska åka hem runt fem. Usch, pappa har bokstavligt talat tvingat mig att jobba. Alltså bära ved, köra lövhögar med skottkärra och andra sjukt onödiga, jobbiga saker som man tydligen måste göra när man har ett landställe. Fast imorse gick jag på en fett mysig promenad med Fritjof som sov och tog en massa fina bilder medans. Usch, I've got a lot of homework to do... Framförallt mitt och Astris SOgrupparbete, men sen har vi svenska prov imorgon och jag måste skriva om engelska boken och prata om den också nån dag i veckan. Jag blir snurrig bara jag tänker på allt. Är det nån som vet vad Kristdemokraterna har för åsikter förresten? Jag måste veta till SOn :/...

Well, nu måste jag fortsätta. Gosh, vilket tråkigt inlägg!

Här är en fett god kolakladdkaka med chokladöverdrag jag gjorde när jag var sjuk iaf :P



Frida

The big joke

Haha, för er pantade idioter som inte fattade att "min graviditet" var ett skämt så säger jag den nu! DET ÄR ETT SKÄMT! Men visst var det snyggt gjort endå? Jag är ju bara bäst... :P

//Astri

Knappt 2 månader...

...kvar till sommarlovet alltså. Gud, fan vad härligt. Imorgon ska jag klä på mig nåt somrigt. Det känns som om den här terminen just börjat, ändå är den ju typ slut snart?... Aja, för er som undrar så blir det 11 grader imorn och lite målnigt, på onsdag däremot blir det soligt hela dagen och 10 grader, på fredan blir det hela 12 och torsdagen blir sådär. Rätt så härligt ändå, va? :P

Sommaren är ju nog härligast ändå, men efter den kommer lugnt våren :). Allt börjar växa och komma fram igen, den är så livfull eller vad man ska säga... XD



See ya
frida


Bilder på magen XD

Hej hej!
Nu tänkte jag äntligen ladda upp lite bilder på min mage för er som önskade det!
Nu är jag alltså i 3 månaden och jag tycker att min graviditet syns ganska tydligt nu. Det går liksom inte att dölja med stora munktröjor längre XD Kanske bäst att Astri tittar ut ur skåpet lite? :P

     

//Astri


Astri is back! +Polen resan

Hej, hej!
Nu är Astri tbx igen! Alla som har saknat mig behöver inte sakna längre, för Astri is back!
Det känns så skönt att vara hemma igen vid min lilla dator och dricka lite te i vårsolen :)

Min resa i Polen har varit jätte rolig! Jag var där med Samuel (min systers son, 9 månader) och han har varit helt underbar! Han har krypigt runt överallt och sugit på exakt varenda föremål i hela lägenheten :) Han är super söt! 
Anna (min syrra) och Niklas (syrras man) är helt enkelt världens bärsta föräldrar åt lilla Samuel!
Mormor är på benen och gör allt för att göra alla glada, precis som en mormor ska vara ^^.

Nå, vad har jag gjort då?
Jag har schoppat, schoppat, träffat släckten och schoppat hela dagarna. Min kusin Robert har tagit körkort också och han körde runt mig och Sara lite överallt. Det var Robert som jag och Frida tänkte ge en kondom till om ni undrade :P Läs mer om det i inlägget "Kondom till Robert".

Här är lite bilder från lovet:
För er som undrar hur min kusin Robert ser ut så är den enda bilden jag har på honom från lovet när han går upp för en trappa tsm med Anna och Niklas som bär barnvagnen. Kan ni hitta den bilden? :P
Har ni andra frågor på vilka som är med på bilderna så är det bara att fråga :)

                     

//Astri

Yasuragi Hasseludden

Hellu, har glömt att berätta att jag skulle till Yasuragi på Hasseludden idag med mamma, vi kom hit vid 12 och sen dess har vi ätit skitgod japansk mat, solat, badat i varma källor utomhus, lärt oss japanska tvättekniker och simmat. Det är fett skönt här.


Om Yasuragi

Yasuragi Hasseludden är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, energigivande aktiviteter och olika behandlingar. Vi har två förstklassiga restauranger från dom läckraste japanska- och asiatiska köken. Vi tror att alla behöver en stund för sig själva ibland. På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni. Och det är precis vad vi önskar att du upplever när du besöker oss. Yasuragi är en helhetsupplevelse. Allt i en miljö inspirerad av det bästa från Japan. 

Yasuragi är ett japanskt spahotell som ligger en bit från nacka strand, man kan ta waxholmsbåten/buss dit. Man kan välja att bara stanna över dagen, eller övernatta på hotellet, allt är japanskt iallafall. Det är meningen att man ska framförallt vila, koppla av och ta det lugnt. Man kan gå på olika aktiviteter som Qi Gong, Yoga och Meditation, och få behandlingar. De har inte vanliga sängar, utan tjocka madrasser man ligger på (typ som sängar).

Vi ska gå på några av aktiviteterna senare. Vi stannar och övernattar så vi är här i morgon också. Det är härifrån alla har sånna där blåa kimonos med vita japanska tecken :P.


Nu ska jag gå ut och sola och kanske bada lite mer, laddar upp bilder senare.

//Frida

Big drama

Hej igen :) Glömde berätta om värsta händelsen idag :). Theo skulle åka till Island med mormor och några amerikaner vi känner, typ vid halv tre. Mormor är alltid på flygplatsen  ca 4 timmar innan de lyfter, men hon blev ändå sjukt stressad och arg och allt när de upptäckte att Theo inte hade sitt pass. Hon fick värsta utbrottet enligt mamma för hon klarar inte av när något inte stämmer eller om man är ute i dålig tid.

Så mamma skyndade sig att ringa t mig (jag hade som tur var inte följt med till flygplatsen) och tvingade mig att ta första bästa taxi hem  till pappa och hämta theos pass. Jag hade fortfarande pyjamas på mig så jag blev lite chockad, men jag beställde en taxi medan jag klädde på mig och letade nycklar. Sen åkte jag till pappa, letade pass, åkte med taxin till arlanda express och levererade det till mamma.


Haha, snacka om att de inte hade klarat sig utan mig! Jag är ju värsta räddaren i nöden :). Men nu är mormor i alla fall helt lugn. 
 
Var bara tvungen att berätta ;P

//frida

Påskägg

Hello bloggen. Sitter i ett kök just nu, vi är på middag hos nåra som bor i alvik. Idag fick jag ett fett stort påskägg av mamma, men eftersom jag inte äter godis hade hon fyllt det med grejer från kicks. Det var fett dåligt gömt... :S  Det innehöll 1 maskara, 4 ansiktsmasker, 1 fransk manikyr-kit, 1 annat nagellack, färgningsgrejer för ögonbryn och fransar, 1 handlotion och 2 par solglasögon (får välja ett av dom). Tycker det var helt okej innehåll ändå, det var ju bättre än godis ^^.

Vad fick ni i era påskägg?
 


Igår gick jag ut efter ett tag, sen gick jag runt på stan och letade efter vanliga nylonstrumpbyxor, genomskinliga alltså. Eftersom de var sjukt tunna och jag skulle använda dom direkt lyckades jag få en repa innan jag ens hunnit gå ut. Nu har de andra också en repa :(... Sen köpte jag en chai latte på wayne's + min första mjukglass iår på mc. Jag köpte en såndär oreo, fast den var typ smulor i bara :/... När jag  kom hem skulle vi ha några människor som åt hos oss, vi gjorde pizza. Den var fett god :P. Jag satt och ritade blommor solar och bebisar med en 1-åring i ungefär en timme, fast det mesta kom på golvet och mina trasiga strumpbyxor. Jag ska eventuellt vara barnvakt åt henne och hämta henne på dagis, men vi får se :). Nu kanske jag borde göra nåt, nos vemos :P


//frida

Tusen fräknar

Hej, kom hem vid elva igår kväll efter sjukt lång tid på tåget. Och de hade inte ens internet där så man kunde koppla upp sig :(. Nu är jag hemma i alla falll och funderar på att kanske gå ut i det fina vädret. Det ser ju lite småtrevligt ut... Förresten så sket jag i snowboard igår. Jag hade ingen som riktigt visste hur man gjorde och jag hade inte hunnit fixa någon instruktör eller så, men nästa gång :). Ni kanske fattar på rubriken. Det var sjukt soligt vissa dagar, och eftersom jag lätt får fräknar då är det smackat för tillfllet. Pannan, kinderna, näsan, hakan... jaa, jag tror tillochmed att jag hittade ett fåtal under hakan. Det måste vara solen som speglades i snön och kom underifrån... Jag ser lite smårolig ut iaf. Jag ska gå ut nu tror jag. Kanske handla en klänning eller nåt annat fint, somrigt.

Man borde ju fan gå ut och sola i nån fin park... Men vi får se hur det blir :)

//Frida

Åre

Hej, det här blir jävligt snabbt. Vska äta nu men jag kommer hem imorn, då skriver jag mer :)... Btw så ska jag köra snowboard imorn.

Wish me luck!

//Frida

On my way to Polen

Hello alla glada bloggläsare!

Om 3 timmar sitter jag på ett flyg till Polen, så ni kommer inte se mig på 1 vecka. Eller jag kommer iaf inte kunna skriva på bloggen. Mormor har nämligen ingen dator, men gamlingar förstår sig ändå inte på internett så det kanske är lika bra? :P
För er som undrar vart Frida har tagit vägen så är hon också bortrest. Tyvärr har jag glömt bort vart hon åkte, men hon har säkert en massa att berätta när hon kommer tbx!

Sakna oss inte för mycket nu bara -- See you!

//Astri

SLUTA VÄXA OM MIG!

Fan, jag börjar bli less på det här! Alla växer om mig! Okej, inte alla, men alla killar växer om mig! Jag har alltid varit en av dem längsta och nu känns det som att jag krymper för varje gång jag blinkar. Det känns så sjukt orättvist! Alla killar får sluta växa! Bill, den korta skiten, har växt om mig. Det är rena katstrofen! Igår fick jag veta att Valter nästan har växt om mig. Han är typ lika lång som mig och han var minst 10 cm kortare än mig när jag träffade honom för typ 1 år sedan! Det är inte okej! Astri ska vara långt, alla få sluta växa så jäkla mycket! Jag är ganska säker på att jag har slutat växa by the way och det gör allt ännu värre. Jag har liksom ingen chans att växa ikapp alla dumma killar! Fy, det här är inte okej! Jag hatar er tonårskillar!

SLUTA VÄX!

//Astri

Anton fyller år!

Hello!

Det blev helt ändrade planer igår. Jag valde att inte gå på matchen och åkte till Morderna museet med mamma och Sara ist. Det var så sjukt länge sedan vi gjorde någonting hela familjen tsm, så var helt klart dags för en familjedag! Inte för att jag gillar museer särskillt mycket, men vad gör man inte för att få sin mamma att bli lite glad? Det blev ganska trevligt ändå, och jag hittade faktsikt lite intressant konst trotts allt!

Kolla på bild nr 3. Jag ser ut som en del av konstverket!

     


Efter museet cyklade jag och Sara till Odenplan och hämtade upp Martina. Sedan cyklade vi, med mig på pakethållaren, till Anton. Jag kan inte påstå att det var någon "fest" han hade, det var mer ett litet mysigt firande av hans födelsedag. Efter att ha kollat på film och snackat lite så cyklade vi sedan till Matteus bollplan och spelade basket. Det var ganska roligt faktisk! Vi körde turbo typ 1000 gånger innan jag var så trött att jag inte pallade köra mer och drog hem. 
Det blev en mysig dag helt enkelt!

//Astri


Morgondagen

Hej igen!

Nu är det påsklov och jag drar till Polen på måndag tror jag. Ska åka tsm med Anna, Sara, mamma, Samuel och Niklas. Det ska bli superskönt att få vara med Samuel så mycket. jag har verkligen längtat efter det här!
Men innan jag drar till Polen så måste jag ju passa på att umgås lite med alla mina kompisar och liksom njuta av Stockholm lite. Det kanske är df jag planerat morgondagen som jag gör?

11:00  Sovmorgon, vaknar och äter frukost!
14:00  Dra till Kfum och möta alla sköna basketspelare!
15:00  Åka till Fryshuset och kolla på damernas SM spel (basket).
16:30  Sticka mitt i matchen och dra till Antons fest.
17:00 ---> Ha roligt hos Anton med alla sköna personer!

Härlig dag?? Hoppas den blir super! Så länge solen skiner lär det iaf inte bli några större klagomål från min sida!



//Astri

Mer värme!

Hej hej!

Gud vad sköööööööönt att våren äntligen är här! Det är så otroligt underbart att kunna springa utan jacka utan att frysa rumpan av sig! Den kalla vinden är inte längre till för att slita ner alla löven från träden, utan nu är den till för att svalka i den varma solen. Det är helt underbart! Jag känner att jag tar av mig mer och mer kläder för varje dag, snart blir det väl kortbyxor och linne som gäller? XD

  

//Astri

Kakaopannkakor

Hej. Det här får bli ett kort inlägg eftersom  det är morgon. Jag ägnade hela kvällen igår åt att packa. När jag letade efter en väska gick jag in i min garderob och letade. Där hittade jag en, men den var proppfull med en massa kläder som jag letat efter :/... Eh, jag vet inte hur länge det har legat där, men det var inte för Cypern för jag hade en annan väska då och jag kan inte komma på ngt annat än att det kan ha varit på jullovet, när vi åkte till landet sjukt länge... Okej, det där var riktigt dåligt av mig! Det erkänner jag. Jag är riktigt jävla slarvig. Det mesta var rent i alla fall...

Kommer inte ihåg när det var men nån gång den här veckan gick vi hem till Astri och bestämde oss för att eftersom vi var lite hungriga kunde vi göra pannkakor. Och sen, varför inte testa nåt nytt? Så vi hällde på en hel del kakao. Här har ni smeten.


Jaa, sen var det ju bara att steka dom. Det var fett svårt att steka, eftersom de blev så mörka var det svårt att se om de var smetiga elr brända. Och resultatet? De blev typ som vanliga pannkakor, finare färg och lite roligare. Och de smakade lite kakao, men gör jag det nån gång mer kommer jag nog ta mer. Ska du göra dom själv gör du bara en pannkakssmet. Men ta bort ungefär lika mkt mjöl som du vill hälla i kakao. Och häll i lite i taget tills det känns lagom.


Betyg: 6*/10*

Igår  var vi lediga förresten. Men min musikgrupp tvingade mig att öva med dom, och alla var inte ens där! Det var typ... Victor, Mies, Ludde och jag. Aja, jag behövde öva i alla fall men ändå. Vi var ju lediga vafan?

//Frida

Våren är här!

Hej hej!

Idag kunde jag, Paula och Frida inte motså den juvliga vårsolen. Skolan fick vänta och jag, Paula och Frida drog ner på stan. Vi prövade chinos på Gina, men vi alla såg antligen för tjocka, för smala, för långa, för..., ja vi såg helt enkelt fula ut i dem! Inga chinos i våra schoppingpåsar blev det alltså, men jag och Paula köpte en Ben and Jerrys som vi delade på i solskenet. Den godaste smaken är ju lungt Half baked! Alla andra kan ta sig i rumpan ^^ XD. Finns det något bättre än kakdeg blandat med browne och glass??


Jag mådde iaf skit illa efteråt och somnade konstigt nog mitt på basketträningen senare på kvällen. Pinsamt? Jag låg och sov och vaknade av att typ alla stod och stirrade på mig. Jag fattar inte hur jag kunde somna bland alla basketbollar som stutsade upp och ner runt mig! Jag måste typ ha svimmat :S
 
Här är iaf två bilder på när jag satt i förstret i musiksalen med Jacob och längtade ut till vårsolen:

  


//Astri

1 april

Hello!
Igår var det alltså första april. Oj, jag vet inte hur många som skämtade med mig igår... :S Det var bland annat någon som hade fixat så kranen på toaletten läckte så att det sprutade svattenstrålar över hela mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men blöt blev jag iaf!
Jag och Frida gick också och skämtade med folk. Vi gick in i affärer och drev med folk om att vi var bortkomna engelsmän. Jag vet inte om vi är bäst på att prata brittisk engelska, men alla gick på det iaf! Vi ställde helt dumma frågor typ:

F:- Is this queen Victoria? I wanna look more like her, what do you think I can do?
En kille: - Sorry??

F:- Do you have ants in your trousers?
Kille:- WHAT??

F:- Could I borrow a tampon?
Tjej:- Sorry, but I don't understad your question?

A:- I want to by a weddingdress for my grandma, do you have any weddingdresses here?
Expedit:- For your grandma? We don't have any thing for your grandma I think...

A:- Hello, I wanna color my hair, I can choose from pink, yellow or green. Which color du you think would be best for me?
Expedit:- For you? Oh, I don't know... Maby you should try a more natural haircolor?
A:- But if you have to choose one?
Expedit:- Ehm, I would say... pink, but don't do that dear, your hair is lovley like it is!


Det var alltså den 24 gången jag och Frida gjorde bort oss. Men vad annars gör man på 1 april?


//Astri XD



 


RSS 2.0