Bilder på min syster son XD

Hello....
Jag hade lust att ladda upp lite bilder av min syster son (jag saknar honom så mycket)...
Frida kanske också kan ladda upp litte bilder på hennes lillebror... :)

Här e lite bilder...

         
   
  
   
 
      
   
    
   

Såret...

Nu har jag tagit av mitt bandage...
Det har bildatts en skum blåsa över såret...
Jag lovade Frida att ladda upp bilder på hur såret såg ut, så här är dem!


      Här är mitt finger             Här är mitt bandage          Här är mitt finger igen :)

Klicka på bilderna om du vill se dem större.

Nu ska jag gå och sätta på ett nytt bandage, see you!

PS: såret har faktist läkt jätte fint!








Dagen efter min skada!

Tjenare...
Idag tog smärtorna över... Jag gick runt och sörjde mitt bandage hela dagen.
Jag var med mamma på modernamuseet och på nationalmuseet. Det var jätte tråkigt, men vi åt sushi efter åt :P.
Jag var så desprimerad över mitt finger att jag målade en bil av hur det kändes...



Den är fett ful, men jag målade med ett enormt bandage på höger hand, som var ivägen i varje penseldrag jag drog.
Jag överdramatiserade bilden också. Mitt finger gick liksom inte av, bara en liten bit av det...
Jag kanske får sämre känsel på den fingertoppen när såret har läkt :S...

Stuff

Idag har jag vart ute på stan och handlat kläder. Eller, jag har inte direkt sprungit runt och handlat, var bara på H&M på drottninggatan :). Men där köpte jag lite grejer. Det var meningen att jag skulle köpa några jeans också, men det hann jag inte, affärerna stängde. Men jag får se imorn.



En trekvartsärmad, svart/grå tröja, ett vitt linne, en sjal, en tjocktröja i ull och en jacka för vintern. 
Klicka på bilderna så blir de större.

Usch, stackars Astri! Undrar hur hennes finger ser ut nu... :S Utan bandaget alltså...
 
Jag har faktiskt också slagit mig lite. I alla fall så har jag ett stort blåmärke på högra armen. Ingen aning var det kommer i från. Nån har väl slagit mig :P Så här ser det ut
 
Fast det där var ju dåliga bilder. Det är mycket blåare/lila och läskigare i verkligheten!

Fick ett paket från FRIDA igår också. Tidingen alltså. Jag vet inte riktigt varför , men jag antar att det var någon prenumerationsgrej för länge sen. Men det var trevligt i alla fall! Lite skräpsmink jag aldrig kommer använda och en dvd. The perfect Man. Den är faktiskt ganska bra. Men jag har redan sett den :(.


Enorm olycka!

Hej!
Idag var nog en av de värsta dagarna i mitt liv!
Det började med att mamma och jag bråkade om några viktiga pappren, som jag hade tappat bort. Tillslut  blev mamma sur och gick ut, för att hon ville vara ifred...
Jag och Sara var då ensamma hemma. Tillslut trodde jag att jag hade fått syn på papprena som jag hade tappat bort och drog hastigt tag i dem. Jag drog så hastigt att jag inte hann att lägga märke till att en flaska men vinäger och olja stod på pappret. När jag drog så åkte glasflaskan i golvet och det flög glassplitter, vinäger och olja över allt. Helt plötsligt var min hand helt blodig. "Fan" tänkte jag och trodde att jag råkat skära mig på en av glasbitarna. När jag väl såg vad som hade hänt, visade det sig att jag hade skurit av en ganska stor bit av mitt finger...
Golvet fylldes av blod, vinäger, olja och glas och jag bara stirrade på mitt finger...
Jag sprang in på toaletten och försökte stoppa blodflödet med kallt vatten. Men vattnet färgades till blod och det slutade inte att blöda.
Sara försökte ringa mamma, men hon hade glömt sin mobil hemma. Då ringde vi till Anna (min storasyster). Anna sa att vi skulle gå till läkarhuset och be om hjälp. Jag gick dit och blev omplåstrad av "syster Kerstin". Tydligen hade en hel bit av mitt finger lossnat (som jag tidigare hade trott). Det blödde så mycket när "syster Kerstin" skulle plåstra om mig att "syster Kerstin" fick panik. Blodet sprutade överallt, och rann ner på sängen och i papperskorgen.
Jag fick ett stort bandage (som ni ser på bilden).



I och med detta, så blev det ingen basket för min del idag. Jag kommer därför att missa matchen på söndag, träningen på måndag och pojkarnas träning på onsdag. :(
Men jag var och kollade på träningen idag iaf! :)



Här är Tsungi, Lydia, Tanja, Amber och några till...

-

Hej små vänner, sitter här i morgonrock och har just badat, känner mig lite småsjuk och kan inte riktigt sjunga. Det var tur där att jag blev tvungen att spela upp nästa gång på musiken istället, annars hade Emily kanske trott ... jag vet inte vad. Kanske att jag var ännu tondövare än jag är. Fast så kan man nog inte säga förresten. Mer tondöv då. Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på teve med en kanna te och en skål chips :P. Måste bli helt frisk efter den här helgen, orkar inte vara hemma mera. Sen ska jag skriva klart min och Amandas SOredovisning om vårt egna parti vi har gjort. Jag lovar Amanda, jag har inte glömt det. Skulle ha lagt upp en bild nu också, men min mobil cpar sig, så man kan bara ladda upp bilder som skickats till mobilen (när jag har tid brukar jag skicka bilder jag tagit till min gamla mobil och sen skicka tbx dom. Helt stört jag vet. Men när jag får tid ska jag gå till sony ericsson och fråga hur dom hade tänkt sig med det där.)

Nä, nu blir det teve

Muchos besos :P (besos =  pussar)

hår.

Hej igen, nu är Heroes klart. Älskar Heroes, även fast det gick förra året också och börjar bli lite tjatigt :). 

Har kommit på att jag faktiskt börjat få lite längre hår. Aa, nästan i alla fall. Men längre ska det bli! Ska spara typ ... till midjanÄnnu längre kanske om jag orkar. Men det tar ju skitlång tid. Visste ni att jag faktiskt hade mitt hår ända ner till midjan för lääänge sen? Fast det gills ju kanske inte riktigt, jag var ju kortare så då måste det väl ha gått fortare. Ush... Nu till vintern börjar mitt hår bli så där mörkt och tråkigt. Bara för att jag inte solade så mycket i sommar så att det kunde blekas naturligt... :( Men kanske får jag ta och tona det lite om det ser alltför trist ut, men det blir nån gång i vinter då det är som allra mörkast isf.

Så här långt är mitt hår nu! , inte så långt...


Vems söta små läppar kan det här vara? :O
Heheh, kommentera om du tror du vet.


Ska gå och göra mig i ordning nu så kanske jag kan gå och lägga mig lite tidigare än vanligt.

¡Besos!


scarry...

Hej på er alla små läsare (om vi nu har några vill säga)

Jag och Astri hade värsta obehagliga upplevelsen idag!
Vi hällde vatten på några killar som Astri kände, för att vi ville ha den stora gungan i vasa, och de ville ju förstås inte ge oss den om vi inte avslöjade en stor hemliget, men det ville vi ju inte. Vi trodde inte dom skulle bli så sura, men dom typ slog till Astri så hon fick en bula och jagade ossgenom hela vasaparken. Vi sprang in i blomsteraffären där i hörnet efter parken, första bästa, och "tog skydd" där. Vi trodde typ dom skulle misshandla oss. Sen stod vi där i kanske ... 20 minuter,  med en snäll tant som jobbade där och gick ut då och då medans vi väntade på att de skulle gå, för att kolla om de var kvar. Vi ringde lite olika personer som vi hoppades kunde komma och rädda oss, bl.a. Cicki, William och Valter och några fler. Cicki var i stallet och Wiliam och Valter "skulle komma lite senare". Så vi fick klara oss på egen hand och klädde in alla våra värdesaker i plastpåsar, beredda på vad som helst :P. Allt slutade ganska bra ändå, vi förstod att de bara ville hämnas lite och hälla vatten på oss. Astri uppoffrade sig och lät dem hälla en flaska på henne tills hon var blöt nästan överallt...
 Haha, sen trodde jag typ jag skulle bli våldtagen av en läskig finlandsvensk gubbe på rullskridskor, yack :/... Men det är en annan historia.

Well, det var min dag. Hur var eran?

Nu måste jag dra och kolla på Heroes!

En bild jag ritade idag

Tjenare!
Nu har jag klarat mig i två dagar utan Frida. Jag håller på att dö!
Paula och Amanad är sega som godisremmar... Tur att Frida kommer tillbaka imorgon.
Vi har haft spanska prov. Det gick jätte bra. Jag räknar med ett MVG från Irina (min spanska lärare). Hon älskar ju mig!
Vi har tyvärr inte fått tillbaka våra so prov eller våra svenskauppsatser än. Men vi har däremot bytt hemkunskaps grupper! Jag slipper här med att jobba med ANTON! Johooooooo!
Jag får jobba med Ludde istället. det är helt ok...
Jag ritade en bild idag föresten...

Spana in:

 

kort god natt...

Ville bara säga att jag e hemma imorn också. Inte så himla sjuk, typ 37, 5 ungefär i feber. Jag hade faktiskt planerat att gå imorn, men jag fattade inte nånting av spanskaprovet till imorn... Det gick in genom ena örat och ut genom det andra igen :). Idag har jag spelat piano, sytt en mössa nästan klar åt F och läst lite. Det var ganska lugnt och skönt. Jag har nästan lärt mig tonerna på pianot - CDEFGAH, och så börjar det om igen... Sen lärde jag mig också vad dom där korsen betyder och "flaggorna" efter tonen. Jag har också lärt mig Mad world på pianot nu, till musiken, att sjunga till med ackorden alltså. Min mössa som jag gör är randig, typ polkagrisfärgad. Den kommer bli jättefin. Lägger in en bild imorn om jag hinner klart. Använde inget mönster eller så, improviserade lite bara :P.

¡Buenas noches! :P

Sick

Hemma ifrån skolan idag, är sjuk. Imorse hade jag typ tappat rösten. Gick faktiskt upp ganska tidigt även om jag kunde sova länge. Venne om jag har så mycket feber nu, men igår hade jag faktiskt 38°. Jag ville typ bara kräkas förut, men det gick inte. Det var sådär obehagligt, att det inte går fast man vill och mår så jävla illa... Men det kanske var för att jag inte har ätit något. Jag orkar aldrig äta när jag är sjuk, dricker te istället. Haha, hade en lite smått obehaglig upplevelse idag. Skulle byta blöja på f, för han var så sur. Men då blev han ännu surare och började skrika hysteriskt. När jag böjde mig ner för att sllänga blöjan i papperskorgen kände jag något spruta över mig. Jag tänkte att det var nån dum person som glömt stänga av vattenkranen så det sprutade över hela badrummet. Men så tittade jag upp, och nej, det v ar ingen vattenkran, utan en röd, skrikande bebis som var så arg att han bestämt sig för att kissa rakt upp så han träffade både mig, dörren och hela golvet... Jag blev lite chockad, men efter en  dusch kände jag mig hyfsat normal igen. Men nu ska jag gå it och handla mat, jag, pappa och hans kollega ska käka thaimat.

 


Vi torskade totalt!

Haha, en Emilia varning där, Frida?
Det e bara jag och Frida och typ alla i vår klass som fattar skämtet XD.
Vi spelade basketmatch mot Lidingö idag. Vi torskade totalt! Kanske berodde det till en stor del på att Stephen (våran head coach) inte var där :(.
Hur kan vi toska mot Lidingö liksom? Det har aldrig hänt i hela mitt liv förut! Dessutom är det värsta att det är Fridas gamla lag som vi mötte...
Aja, Det var ju iaf första matchen på säsongen, så det kanske var därför....
Hoppas det går bättre i vår nästa match... :)

PS: Vi hade jävligt rolig på bänken iaf!

Ett litet tråkigt inlägg...

Sitter i min säng på landet nu och skriver lite, vi har en massa gäster här. Tänkte att det skulle bli lite roligt för det kom typ en sjua, alltid något :P Men hon visade sig tyvärr vara grovt osocial, jag försökte snacka med henne, men hon typ antingen hörde inte eller ignorerade mig totalt... Men nu ska jag inte vara så taskig, hon hade i alla fall lite roliga lila pösoga byxor på sig och kort, krulligt hår XD


Laks med grönsaker! :P

Vi gjorde en annan rätt på HK:n föresten. Det var laks med grönsaker.
Det här var Anton och min rätt... (jag jobbar med Anton på HK:n) :(
Hoppas vi byter grupper snart! Sorry Anton! :/
Den får betyg: VG
Det var ganska gott men potatisen var typ söt? Anton sabbade den goda såsen vi skulle göra med att göra värsta dippen av den. han blandade Grillkrydda och Curry... :S
Ett tips: gör inte så!


William, Valter, äpple och tranbär...

Tjenare! Nice mat vi lagade på Hk:n va?
Jag har varit lite borta från bloggen ett tag nu. Ska försöka skriva oftare, men basketen tar liksom över. Jag tränade 4 gånger den här veckan (fem, med matchen på söndag). Min kropp lider ständigt av träningsverk, och jag har glömt bort hur det käns att vara helt frisk.
 
I måndags fick Frida och jag en lysande idé. Vi bestämde oss för att driva med en kille som heter William. William träffade Frida och jag på ett tåg till Sthlm. Vi var jätte flummiga och näst intill gjorde bort oss. Det visade sig att William spelade i Central (mitt basket lag), men inte nog med det, utan han gick i min skola också!
Efter det har det inte hänt något på kanske 4 månader, men plötsligt hade jag skit tråkigt och ville ha en ny sms kompis. Då kom William upp. Jag fick hans nummer, men han svarade aldrig på mina sms :(. Detta gjorde mig sur och därför fick vi för oss att skriva en massa lappar om honom, som vi satte upp i hela skolan.

Lapparna såg ut så här:



Vi satte ut dem i hela skolan och smög efter William för att se hur han reagerade XD.
Efter ett tag hade han skvallrat och berättat för en lärare att det var vi. Vi blev utskällda av två lärare den dagen. Båda var så arga att det kom rök ut öronen på dem. :XD
Tack för det, William!

Efter det hände det en massa saker... Jag pallar inte berätta allt, men vi träffade en annan kille som hette Valter också... Jag kanske ska börja träna med p-95 (William och Valter) på onsdagar (om jag har tur). XD

Jag hittade en as rolig vara på konsum föresten! Spana in det här:



Liksom, vart går gränsen?
Köper man tranbär vill man väl inte att de ska smaka jordgubbar? Om man hade velat det skulle man väl köpa riktiga jordgubbar istället? :S Men visst är det kul?'

Kolla in vilken enormt äpple vi hade hemma föresten! Det e typ 3 ggr så stort som ett vanligt äpple!



Jag fick den stora äran att äta upp det, mums!



fina naglar :)

Hello,
idag var jag en stund med Anna på lidingö och typ.. åt bröd och kollade på tv. Egentligen hade vi planerat att vara jätteduktiga och gå till ett café i en kyrka med en massa tanter och göra läxor, men det var tyvärr stängt. Här är i alla fall annas röda strumpbyxor och hennes fina skor ;
  

Jag vart superambitiös igår också och gjorde fransk manikyr, såhär såg det ut (nu e dt jättefult) - lägg speciellt märke till den äckliga lilla plastdiamanten på lillfingret :P


En massa grejer...

Hej igen :P

Glömde att jag måste lägga ut bilden från förra hemkunskapen (det kommer i lite fel ordning, men... bättre sent än aldrig!) So, here it is

Inte lika god som äppelpajen direkt, men det var ju första försöket!

Idag tappade Agnes sin första tand! , kände mig tvungen att berätta.. Men tyvärr så tror hon inte på tandfen, så hon vägrar lägga tanden i ett glas, hon listade ut att det var föräldrarna. (Jävla klantarsel helt enkelt, hon förlorar ju pengar på det :/)



Lekte med Fritjof ida, försökte lära honom att stå XD. Han tyckte nästan det var roligt, jag tyckte det var minst så roligt.

Men måste börja plugga till SOn nu , är helt lost. Juste, eftersom Astri berättade om sina MVGn måste ju jag berätta att jag självklart också hade det :).. Annars kunde ju nån tro att jag var sämre! :O

Här är några roliga barn från ett dagis som jag och Astri lekte med i Vasa, i gungan :)

 
Jag som skriker längst bak.



Hittar du Astri bland alla barn?

Aja, gonatt eller nåt, kmr inte skriva mer idag tror jag

Konstig dag....

Tjena! Vet ni hur jag vaknade imorse? Jag vaknade och låg rakt framför min nalle, Magazine. Vilken barnslig syn va? XD
Sara tog en bild medan jag sov :/



Idag skulle jag och Frida gå ut med "våra bäbisar". Våra bäbisar består av Fridas lillebror Fritjoff (lr hur han nu stavas) på ca 1 månad och min syrras son Samuel på ca 2 ½ månader. Men vi gick aldrig på promenad för att det regnade och Anna (min storasyster) trodde att bäbisarna skulle bli sjuka. :S Istället fick jag gulla med Samuel hemma... :) Det var också trevligt.

Jag lovade att berätta om mina betyg. Som alla säkert anade så har jag fått 3 MVG i spanska. De andra ämnerna vet jag inte, men vi kommer att ha historiaprov på 1:a och 2:a testamentet imorgon... Jag tror att detkommer att gå ganske bra. jag lovar att medela hur det gick!

Jag hittade en gammal bild på datorn föresten... Det är jag, Frida och Anna Bergman som var inne på en affär på Hötorget och provade klänningar. Vi bev utkastade tillslut. ..
Jag laddede upp den för att det väckte så många minnen hos mig :)


Pjamas Party!

Tjenare!
I lördags hade Jonna (min kompis) ett pjamaspary. Det var skit kul. Vi kollade på halva Pretty Woman och hela One miss call. Vi lade oss ca kl 3 den natten...
Här e lite bilder från "partyt".
 

Här e jag på den STORA sängen.


Här e Ollie jag och Emma....

Tack för ett underbart party Jonna!

Smoothies!

Hade lite tråkigt en dag, så jag gjorde några goda smoothies!

Hallon- och banansmoothie

1 banan
ca 2 dl hallon
naturell yoghurt

Mixa ihop hallonen och bananen med stavmixer eller vanlig.
Häll i yoghurt medan du mixar, tills konsistensen känns bra.
Toppa gärna med några hallon så ser det extra gott ut!

Ananas- och banansmoothie

1 burk ananas (220 g)
2 små bananer
några dl naturell yoghurt



Häll av ananasjuicen. Mixa ananasen med bananen tills det blivit en jämn smet.
Häll i yoghurt efter. Runt 1,5 dl är lagom.
Häll upp i ett glas och sikta gärna över lite kakao, som jag hade på min, eller kanel.

Perfekt som typ frukost eller mellanmål :)


ingen sladd, ingen blogg

Ush, nu har jag inte skrivit nåt på jättelänge... Men har inte orkat och sen har jag typ tappat bort min mobilsladd nu igen, så då blir det ju inte så roliga inlägg utan foton..
Men imorn lovar jag att leta i alla fall. I så fall kan jag ladda upp från hemkunskapen och lite mer.
Ida har jag vart på boxningen, har inte orkat gå dit heller på hela förra veckan typ, jag var sjuk. Det var helt hemskt, vi skulle ta foto direkt efter att vi tränat och haft styrketräning och allt skit... Så den där typ gruppbilden, blir nog inte så fin. Är helt röd o svettig och äcklig inklämd bland nåra fula äckliga killar. Men nu måste jag göra spanskaglosorna till imorn, om jag nu ska ha MVG :).


Gonatt


RSS 2.0