Yasuragi Hasseludden

Hellu, har glömt att berätta att jag skulle till Yasuragi på Hasseludden idag med mamma, vi kom hit vid 12 och sen dess har vi ätit skitgod japansk mat, solat, badat i varma källor utomhus, lärt oss japanska tvättekniker och simmat. Det är fett skönt här.


Om Yasuragi

Yasuragi Hasseludden är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, energigivande aktiviteter och olika behandlingar. Vi har två förstklassiga restauranger från dom läckraste japanska- och asiatiska köken. Vi tror att alla behöver en stund för sig själva ibland. På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni. Och det är precis vad vi önskar att du upplever när du besöker oss. Yasuragi är en helhetsupplevelse. Allt i en miljö inspirerad av det bästa från Japan. 

Yasuragi är ett japanskt spahotell som ligger en bit från nacka strand, man kan ta waxholmsbåten/buss dit. Man kan välja att bara stanna över dagen, eller övernatta på hotellet, allt är japanskt iallafall. Det är meningen att man ska framförallt vila, koppla av och ta det lugnt. Man kan gå på olika aktiviteter som Qi Gong, Yoga och Meditation, och få behandlingar. De har inte vanliga sängar, utan tjocka madrasser man ligger på (typ som sängar).

Vi ska gå på några av aktiviteterna senare. Vi stannar och övernattar så vi är här i morgon också. Det är härifrån alla har sånna där blåa kimonos med vita japanska tecken :P.


Nu ska jag gå ut och sola och kanske bada lite mer, laddar upp bilder senare.

//Frida

Kommentarer
Postat av: Kandii

låter härligt. :)

2009-04-12 @ 18:00:02
URL: http://kandiis.blogg.se/
Postat av: Flippi

mysigt... funderar också på att besöka..

2009-04-16 @ 11:48:23
URL: http://bbt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0