aa

hej hej!
Det var länge sedan jag skrev nu. Jag tänkte också berätta om när Frida var hos min pappa i Sandviken. Vi kom dit och vi spelade poker, hoppade på luftkuddar, kollade på melodifestivalen, lagade mat, bakade en tårta (min pappa fyllde år), åt glass och snackade med "roliga" barn.
Jag och Frida sökte in som "sånna som presentar låtarna på en konsertt" (jag vet inte hur man stavar det). Vi kom med! Detta innebär att jag och Frida kommer att presentera låtarna på vårterminens städrock! Vi ska bara hitta några snygga kläder vi kan ha på oss :P. Ja, det var väl allt jag tänkte säga... Hare bra!

tisdagsmat

hejsan, hemma nu igen. här är den senaste maträtten. den här gången hade vi ingen fantasi alls, så...

image18

jaa, pannkakor. men det är alltid gott, så 7* :) vi gjorde jättefina plättar också hos astris och saras pappa, jättesnyggt upplagda (:
image19

på hemvägen från sandviken hade vi inga platser, alla var fulla. men som tur var så hittade vi några från vasa i sexan som vi fick sitta hos, och så bråkade vi lite med en tant. men det är en annan historia. astri  kan skriva mer om hon orkar, haha knappast att hon kommer.

men juste, alla måste kolla filmen: spanien på melodifestivalen - baila el chiki chiki. den äger :D vi skrattade hela låten :)

http://youtube.com/watch?v=uRQhZtbm97I&feature=user

sandviken, hagadagen

Hej hej, har just kommit hem från Hagadagen. Det är en dag som vi i Vasa tvingas gå på varje år, den suger. Man måste va i hagaparken till åtta med sin familj och lärare och "ha det trevligt". Fick gå tidigare med pappas hjälp som tur var :) . Man fick en festis och en frukt också,  typ enda fördelen. Men vi försökte göra det lite roligare så vi började spela kubb, jag, Amanda, Astri, Sara och Emilia. Haha, det var astråkigt. Har inte spelat det på flera år typ, så jag sög verkligen :/. Till slut tröttnade vi och började spela kort efter två omgångar. Sen var vi lite dumma, vi käkade upp hela chipspåsen när amandas mamma bjöd oss på chips :S.
Imorn åker jag till Astris pappa. Han bor i Sandviken tror jag. Inte det andra Sandviken som alla tror när man säger det som ligger nånstans, utan det som ligger typ utanför Norrköping. Ska bli askul att se deras fina hus x) Dessutom har Astri lovat att jag ska få se en teckning som e sjukt lik mig säger hon och som Sara ritat. Hon ritade och döpte tjejen på bilden till Frida innan Astri och jag börjat i samma klass. Ska se imorn om det verkligen är så likt.

Lägg märke till också att jag har varit skitduktig nu och använt stor bokstav hela det här inlägget! :)


pallar inte hitta på nån rubrik..

jaa, som astri just har berättat så gjorde vi verkligen bort oss.. ush, hela publiken skrattade åt oss också! men ni kan iaf få se lite hur jag såg ut i papiljotter. jag måste fan vara helt sjuk i huvet, jag menar vad kan jag ha tänkt på när jag gick ut med enorma papiljotter i håret + mammas sjal över dom på huvet + mormors klänning (det blev den till slut) ? fan, man måste ha trott att jag var blond med ojämn afro bakifrån.. :/ men gjort är väl gjort antar jag.. tänker inte göra om det iaf :S

image16image15

yeah, that's it.. jättesexigt, right? :)

juste, vår maträtt från i tisdags också (sry att det är lite sent) - spagetti med köttfärssås och mozzarella och tomatsallad.

image17

jag tkr den får... en femma av tio *. salladen var god, men spagettin och köttfärsåsen kändes lite tråkig.
på tisd har vi förhoppningsvis hunnit ladda upp den dagens mat då också.

vet inte riktigt vad jag har gjort sen senaste gången jag skrev, men igår var jag och astri hemma hos mig, först bakade vi en kladdkaka, den var snarare degkaka, och sen läste vi gamla frida tidningar och skickade in frågor till en tant som hette Ewa och hade en sexspalt där (hoppas dom kommer med ^^). Senare kom vi på att hon nu hette Andrea. Frågorna var påhittade, ofc.
Jaha, mer då... Ush blev lite skraj igår eller när det var. Irina sa på spanskan att hon inte skulle ha vår grupp mer (då kan ju inte astri och jag vara MVGbarn) , men det var typ bara för att bill försökte sniffa lim och alla var helt cp. Snackade med henne, det var typ bara lite hot. Hah, jag blev lite lättad på boxningen idag också, jag fick köra med en kille som visserligen var ca 2 meter lång men han var inte lika överlägset bättre än jag, som dom flesta andrra,  och slog inte på långa vägar så hårt (venne om man kan säga så) som den där tjejen förrförra ggn som fick mig att börja blöda näsblod. :)

Vi gjorde bort oss! :S

Okej, nu efter alla förberedelser ni har läst om kommer själva uppträdandet.
Frida och jag var as balla medhanns Carro och Mimmi (de andra som vi sjöng med) inte var lika "snygga". Vi började sjunga men efter en mening i låten började alla skratta. Jag fick värsta skrattanfallet och vi var tvugna att börja om låten. Andra gången skedde exakt samma sak som gången innan. Jag skrattade så mycket att jag nästan inte kunde sjnga under hela låten. Det var katastrof! Den enda som sjöng var väl Frida...(lite grann). Efter vårt fina uppträdande i Vasa Reals aula fick vi som sjöng västa utskällningen av resten av "bandet". Speciellt key-board snubben Ludde. Han tyckte att vi sabbade allt (vilket vi gjorde också). Aja, ett gått skratt får man väl bjuda på ibland ;). Det var jävligt roligt iaf!

papiljotter + great balls of fire

hejsan, ush imorn ska vi sjunga för alla sjuor i vår skola - jag, astri, carro och mimmi. fett läskigt! sen ska resten av musikgruppen spela till... i otakt.. :S ush, vi skulle behöva typ 5 ggr till att öva tillsammans på, men det har vi tyvärr inte, så nu får vi nog stå ut med att vi sjunger jävligt falskt, i otakt med musiken och knappt kan texten. nu tänker ni säkert att det inte kan bli värre, men jodå, det kan det! det är nämligen så att låten vi ska sjunga är great balls of fire (en låt av jerry lee lewis från femtiotalet). det ska nämligen vara femtiotalstema, så vi ska ha femtiotalsklänningar, skinnjacka och conversse, tänk er kombinationen :) . just det, sen ska jag ha papiljotter på natten också :S har aldrig haft papiljotter förut, vi får se hur det blir med det... sen e det lite jobbigt för astri svarar inte på sina telefoner (har ringt hem och på hennes 2 mobiler). det var nämligen så att vi kanske skulle sova hos nån av oss för att förbereda oss och så tillsammans, men nu svarar hon ju inte så jag vet inte hur det blir. men astri, om du ser det här så ring mig! :)
hmm... vet inte vilken klänning jag ska ha. kommentera vad ni tycker. själv lutar jag nog mest åt den vita..
här är alternativen ;

image6

från kroatien i somras, esprit. fin. men inte så mkt
50tal kanske...

image8

den här fick jag av mormor, den är nästan lite för
mkt 50tal istället


image9

malins klänning, från vila - den är jag nog mest
tveksam mot

måste visa mina papiljotter också bara -

image10

så, nu fattar nin nog hur förjävlig jag kommer se ut (: tro  inte att jag brukar använda papiljotter nu bara, men det är bara för att dom gjorde det på 50talet. fast jag venne, det kanske blir jättebra lockar med papiljotter! om det skulle vara nån som behöver köpa nånn gång så finns dom asbilligt på h&m.

och så köpte jag en tubtopp för 50 spänn på h&m också :

image11

haha, paula kommer att älska färgen x) vet att den där bilden ser lite cp ut som jag sitter, men palla.
okej, vet att jag fick typ värsta bilddampen men ska bara visa en bild till, på mina fina brownies jag gjorde förra veckan.

image14

sen sålde jag dom till astri, paula, victor och carro. fett bra sätt att tjäna pengar xD

jaa, det var nog det. önska mig lycka till till imorn och hoppas astri svarar snart, annars får jag damp och glöm inte kommentera om klänningarna.

pussiluss <3

sandys lunch

jag är mycket ledsen alla som nu läser vår blogg (typ inga :) ) men idag blev det tyvärr ingen tisdagsmat. det var nämligen så att jag och astri istället ägnade vår lunch + hålltimme åt att panta flaskor (vår lilla hobby alltså). vi tjänade ihop 67 spänn var sammanlgt om man räknar med efter skolan också :) asså, det är inte så att vi går och rotar i papperskorgar direkt, eller.. bara ibland x) men för det mesta går vi runt i hus och ida prövade vi också att gå till 7-eleven och lite caféer. vi fick typ 3 stora plastkassar :D haha, men istället köpte vi varsin submarinepå sandys - den ena med skagen och den andra med kräftröra - för pengarna vi tjänat, haha han i kassan typ glömde ta betalt för astris, fett bra :P men eftersom vi lovade en bild så ska ni självklart få en. den ser i alla fall mycket godare ut än vår vanliga mat brukar ;
 av mig får den 7/10* - självklart var det gott eftersom det var på sandys, men det var inte precis den godaste måltid jag ätit. och pepsi max är inte gott.                                                        
image3

Vi vann!!!!

Tjenare!
Jag kom hem igår (4/5) från Göteborg.
Jag spelade i Göteborg basketball festival. Vi åkte dit i onsdags och resan tog 7 h med buss.
Trotts den långa resan hade vi sjukt kul på bussen.
Hur gick det då i cupen?
Jo, vi vann hela B-turneringen!
Jag spelar i Central-basket och alla lag från Central var och kollade på finalen. Det var ett jävla liv på läktaren när vi gick ut på plan. Vi vann med 17-20. Detta gjorde att våra cotcher blev väldigt glada och vi fick en stor buckla. Jag kan inte direkt säga att jag var sur på resan hem ;).

badat :)

jaa, man förstår ju nästan på rubriken vad jag tänker skriva om. iaf, så har jag badat första gången i år. utomhus asså, annars räknas det ju inte. det var väldigt kallt, rekommenderar det ej, men ändå stolt för att jag gjorde det. det var 12° tror jag. det va på landet, badade med theo och rakel, hans kompis. sen så solade jag typ hela lördagen och lite av söndagen, värsta sommarvädret ju :) fick tillomed lite bikinimärken. ush, sen har jag hittat tre fästingar på mig också :S en som satt fast, jag har typ fästingfobi tror jag. fast väldigt lite. jag tjänade lite pengar i helgen också, fick 200 spänn av att släpa "ris", alltså typ barr och löv och sånt skit av pappa :) ja, det är nog det jag har gjort på mitt lilla lov eller vad det nu ska kallas om det bara är 2 dar. juste, sen handlade jag lite kläder på mango, bik bok och gina tricot. dom var ganska fina tyckte jag, en typ hängselbyxkjol i jeans, venne vad det heter. och en vit klänning som var lite ballongformad under brösten typ,  och sen två eller tre t-shirts. ush, vilket tråkigt lov :S har inte ens träffat nåra kompisar kommer jag på nu.. men juste, måste berätta! jag har träffat björn gustavsson! hahahha. det var med klassen, sven och emilia (klassföreståndare) tyckte vi skulle gå till hagaparken och käka glass, men på vägen dit såg vi hnm, han vinka faktiskt till oss :D fick ett foto på hnm :

image3

ja, tyvärr kom emilias hår lite ivägen när jag skulle ta fotot, jag försökte klippa bort, men det här blev resultatet. han var iaf inte sådär tråkig som andra kända mänskor kan va och bara typ springa iväg, han va typ glad :) fast han gick ju lite bögigt, hahah. men gud vad coolt egentligen, hur många människor har träffat björn gustavsson liksom? :P

hm, aja men e dt nån som vet hur man fixar designen på bloggen sen? :S den ser förjävlig ut. nästan. sjukt ful iaf. typ anna , du vet ju det mesta haha.

astri, skriv nåt kul om din basketcup.

pussiluss §§

RSS 2.0