Fattiga Riddare

På morgonen när vi vaknade gjorde vi fattiga Riddare till frukost. Alla vet ju hur man gör dem, så behöver ju inte förklara XD.
Men dem här Fattiga Riddarna får 8 av 10 möjliga, trotts att de inte ser ett dugg goda ut XD.


Bella + Filmen "Barnhemmet"

Hej hej.
Idag träffade jag och Sara Isabella. Det var skit mysigt. Vi hade lite flummatacker när vi skulle äta Bellas korv (som hon kokade i en stekpanna).
Sedan gick vi på en promenad.


Här sitter jag och Bella i Humlegården...


Här badar Bella på hennes favorit ställe :)


Här sitter jag och Bella vid Bella favorit ställe.

Efter att Vi hade träffat Bella, hade Sara,Hanna, Rickard och Frank bestämt att de skulle gå på Bio och se barnhemmet. Men varken Rickard eller Frank kunde gå, så då bestämde vi att jag Sara och Hanna skulle gå ändå. Vi var skit nervösa att vi skulle bli upptäckta i och med att vi inte var 15 år, men det var inte ens någon som frågade hur gammla vi var. Filmen började kl: 21:00, men vi var där 1 timme innan för att få "bra platser". Vilket inte blev så lyckat, vi fick sitta på första raden, platserna 1,2 och 3 :S. Det var väl inte dem bästa platserna men vi var glada ändå (trotts att jag hade ont i huvudet och mådde illa när filmen var slut). Jag, Hanna och Sara skrek mest av alla i salongen, det var till och med folk som ropade "håll käften" åt oss. Men jag kunde inte sluta skrika. Alla var lite hesa när vi kom ut ur salongen (Iaf jag, sara och hanna). Jag tyckte att filmen var ganska bra, men det var mycket som man undrade men aldrig fick veta. Av mig får filmen 4 stjäror av 5 möjliga.



Vi gick hem från Hötorget och när vi gick på mitt på Hagagatan kom det ut en kvinna och hennes kompis från ett av husen.
- Hej, skulle ni kuna ta en bild av oss, vi är skit fulla? frågade hon och viftade med kameran framför ansiktet på oss.
Visst sa Sara och tog emot kameran.
Sara stirrade i kamenan ett tag med det gick inte att ta någon bild.
- Det går inte att ta någon bild, sa Sara och gav besviket tbx kameran till kvinnan.
- Men jo, det e klart det går! sa kvinnan och testade att ta en bild. Då blev det en bild på oss, med blixt.
- Här det funkar, pröva att ta en till! sa kvinnan och gav Sara kameran igen.
Sara försökte att ta ett kort igen, men det hände precis samma sak som gången innan.
- Det funkar inte! sa Sara igen och började känna sig dum.
Min fösta tanke var att vi var med i "Dolda kameran" och att kvinnan drev med oss. Men sedan hörde jag Sara säga:
- Aha, jag tryckte på fel knapp! sedan tog hon några bilder på dem. Sedan ville dem ta bilder på oss. Jag var lite tveksam, men var så flummig att jag lät dem göra det XD. Kvinnan förklarade att hon skulle ha bilderna till hennes blogg. Hon heter hannasthlm.blogg.se, spana in om våra bilder e uppladdade där! ;).

Efter filmen sov Hanna över hos oss. Det var väldigt roligt.



Vänner, inte Barnhemmet :)

Hejsan, hejsan. Idag var vi på middag hos nån kompis till mamma som bodde nånstans. Egentligen skulle jag ha gått på Barnhemmet med Sara, Astri och Hanna , men det var tydligen jätteviktigt med den där middagen, för att jag skulle bli jättebra kompis med deras döttrar, tyckte mamma. Men det var helt okej, vi kollade på gamla Vänner-avsnitt och käkade godis. Astri kan säkert berätta en liten recension om filmen sen! Imorgon kommer några för att kolla på vår lägenhet, så jag måste gå upp före tolv :( .

Hemma hos Anita <3

Jag var och hälsade på min sjuka farmor förra helgen. Hon hade fått en hjärnpropp och kunde nästan inte prata. När vi var där fick vi bo hos pappas moster och hennes man. de bor i värsta drömhuset. de har egen brygga och en underbar sjö att bada i. Det finns nog inget finare ställe att bo på i Sverige. Jag har en massa minnen från när jag var barn och sprang runt där på gräsmattan hos dem. Jag minns hur Tomas och Anita (de som bor där heter så) friade mina fördälsedagar med 5 olika sorters tårtor och 3 olika sorters glassar, minst! Det är verlkligen drömstället att växa upp på. Pappa var värligt mycket där under sin barndom och jag ångrar att jag inte spenderar mer tid där...
Men nu var jag iaf där...


Här sitter jag och spelar på pappas gamla gitarr som han hade när han var liten.


Träd XD


Här är ett av husen de bor i.


Jag och en snäll katt...


Här är alla...
Pappa som står upp. Sara sitter i stolen. Tomas sitter i den högra stolen. Berit sitter bakom Sara och Anita sitter på huk emellan Sara och Tomas.

Fredagen den 29

Idag var det en under bar kväll. Jag var ute med Sara,Emma, Ollie och Jonna. Vi åt Pizza på en pizzeria och sedan gick vi på promenad i Vanadislunden, där vi flörtade med några as packade killar. Sedan drog vi till Matteus Fritidsgård. Där spelade vi Gitarr Hero och pingis. Efter det drog vi till Lidl och köpte cola, sen satte vi oss i Vasaparken och drack den. Efter ett tag började vi åka på linbanan som finns där. Vi åkte skit länge och åkte fyra samtidigt. Helt plötsligt kom det en kille och frågade om vi hade sigg. jag menar vi var ju fan bara 14 år! Sen blev han sur när vi inta sa att vi hade det. När vi väl hade åkt färdigt på linbanan var mina byxor och skor fulla med sand efter att ha släpats i den sandiga marken under oss. När jag kom hem märkte jag att jag till och emd hade sant i trosan XD.
Det var en rolig dag.... :)


frisk,

Tror jag är frisk nu igen, om jag nu va sjuk nån gång. Eller så har jag blivit sjuk först nu. Känner mig jättetrött och typ sur på allmänheten, och jag e typ helt rastlös. Var på boxn ida, var jättedålig :S  Mina tränare måste ha trott att jag glömt hur man överhuvud taget gör :/ imorn ska jag va barnvakt igen åt lilla nina :P , då tjänar jag lite mer pengar (a) , haha. Vi ska få våra första betyg i spanska nästa vecka. Det e fett läskigt! Och spanska måste jag ju ha perfect i...

hemma idag

Jag mådde illa imorse så jag kunde inte äta min frukost  :( Det är så obehagligt sådär när man mår så illa att man vill spy men så går det inte... Ahja, det slutade med att jag inte gick till skolan. Det var ganska bra "sjuk-timing" iförsig, nu tror jag slapp springningen på tid runt vasaparken idag. Men jag får säkert göra det någon annan gång istället. Har sovit tre timmar i soffan idag, det var asskönt, till tolv typ ^^. Igår kollade jag på En prinsessas dagbok, nästan hela i alla fall, på tv. Aa, och som astri berättade så är vår hk-lärare verkligen hemsk! Jag kommer aldrig lyckas smöra mig in där, liksom!... Hm, sad story :/ Imorn går jag till skolan igen, om det inte är så att jag spyr eller så, och det vore ganska otroligt eftersom mitt illamående antagligen framförallt berodde på att jag drack ett stort glas vatten istället för mat när jag var hungrig imorse, nivet, om magen e helt tom så kan det kännas sådär obehagligt och så vill man bara kräkas... Nu ska jag i alla fall försöka äta lite, får se hur det går. Missade boxningen idag också, men ska gå imorn. Hoppas alla tycker synd om mig som läser det här nu x)


MVG I HK? :P

skolan har börjat. Vi har en skitdålig hk lärare. Han e en sur gubbjävel, helt enkelt. Jag som hade tänkt att fixa
MVG i hk får visst tänka om. Jag e bäst på att fjäska för kvinnliga lärare, men nu blir det svårare. Nu ska jag helt plötsligt få en man som har lagat mat i lumpen att gilla mig? Jag ska göra mitt bästa. Frida verkar ha samma problem som mig (vilken dem andra i gruppen också verkar ha). Undra om det överhuvudtaget kommer att stå MVG på någons slutbetyg :S. Iaf så är betyg allt jag tänker på (typiskt elever i åttan). Jag ska medela mina betyg på varje prov jag får, så ni hänger med i min utveckling. Hare gött, ska plugga nu... Nej, jag skoja... Tv:n passar bättre en sån här kväll...
See You!

Jag har strukit under alla ord som har med skolan att göra. Om ni undrar varför så är det för att jag har tråkigt XD.

brownies & mobil

Idag var jag o astri och frågade efter burkar o flaskor på sandys till "vår klassresa", som vi sa. Sen gick vi hem till mig o bakade nåra ... jaa brownies eller chokladmuffins eller nåt, inte vet jag. De ser rätt äckliga ut, men jag tror att de smakade ännu värre :). De var typ för länge inne i ugnen så blev de lite torra. Och sen var vårt försök att istället för mörk choklad ha nån kakaoröra i... Aja, resultatet blev inte riktigt så bra som vi väntat oss, jag ger det 3* av 10*



Sen fick astri panta allt på vägen hem vid runt kvart i nio kanske, tkr lite synd om henne...

Har fått min nya mobil nu förresten. Den är tyvärr inte så bra - kameran suger helt enkelt. Men man kan spela Guitar Hero, alltid nåt :P . Fast det är ju självklart inte lika kul som "live" hemma hos Pablo och Amanda :) Aja, den funkar i alla fall till skillnad från min gamla där man knappt hörde den andra personen när man snackade i telefon..

På bilden ser den typ grå ut, den e mer ljusblå i verkligheten.



Ush, Astri och jag fick veta värsta sorgliga nyheten idag :'( (alla andra tyckte det var jättebra) . Irina e gravid! (vår kära spanskalärare) aja, men vi kommer iaf inte få ha henne nästa termin, utan först i nian! :'(
Tommorow ska jag till landet, längtar efter lillebror :P har inte träffat honom på typ en vecka! :(

Ash, nu måste jag gå och sova, har sovmorgon imorn men ändå

Tomatpasta med köttbullar :)


Jahapp, då var det dags för mat igen. Idag ska vi servera tomatpasta med köttbullar. Det är en väldigt enkel rätt att göra och smakar ganska gott.

Du behöver:

Köttbullar
Tomatsås
paprika
Ost
lök

Du börjar med att hacka löken och paprikan och steka den lite lett på en stekpanna. Sedan steker du köttbullarna lite ochefter det häller du på tomatsåsen. Lite ketchup kan va gott att ha i, men jag och Frida tog en speciell Curry-ketchup. Om man inte har det kan man bara vanlig ketchup och lägga i lite curry. Låt allt koka samman och alldeles innan maten ska serveras kan du lägga på några skivor ost och låta den smälta. Man kan peppra och salta lite också :)

Denna mat får betyg 7 av 10.



Smaklig måltid!


Back to school...

Så, nu har jag börjat skolan igen ... :( Igår var vi och badade på typ Kampementsbadet. Kan ha varit Kamprements. Det var roligt i alla fall. Idag var vi på rundtur på Drottningholms slott, har lärt mig att det fanns en Ulrika Eleonora, en Hedvig Eleonora och sen var det en Lovisa Eleonora också om jag minns rätt. Som ni säkert förstår så var det inte jättteroligt, och jag kommer inte ihåg mer än det jag skrev heller. Vi gick runt lite, sen käkade vi med en massa flugor och sen skulle vi åka med bussen hem igen. Vid Brommaplan på tunnelbanan lyste Sven (Rask, vår gympalärare/klassföreståndare) dock upp dagen lite när han missade tåget vi åkte med, haha ^^ Dessutom fastnade han med handen i dörren :P Men nu är han förhooppningsvis hemma igen. Ush, imorn börjar skolan "på riktigt´" igen, klockan åtta! Dessutom med no. Kommer aldrig orka  

                  

Hittade den här gamla bilden
från i somras.. astris och mina goda (?)
chokladbollar + våra fina naglar :)

Gratis sms!! <3

Yeah, right, glömde nästan...
Blev just medlem på en sida där man får gratis sms. Det funkar ganska bra tycker jag. Har skickat några stycken idag. Varje dag får man 2 krediter att smsa för (1 kredit=1sms). Går man in på lite sidor och så/blir medlem någonstans/laddar upp en profilbild så får man ytterligare några krediter. Värvar man någon som blir medlem får man 5 till, osv... Men det som är bra är att du inte behöver göra nånting om du inte orkar, isf har du dina 2 sms/dag. Jag rekommenderar det!

http://www.gratissms.se/mar4w34xep

Lycka till...


,.

Hejsan igen. Nu har jag just kommit hem från en av mina farbröder, han bor nån stans som jag inte vet var. Var inte barnvakt idag eller imorn heller. Tjänade sammanlagt nästan 800 spänn! :D . Imorn ska jag, Astri, Sara och kanske Saras kompis Hanna till Ung 08. Sen ska jag färga håret på Astri också hemma hos mig. Tona asså. Eventuellt ska jag färga lite ljusare på mig också, får se :) . Men kommentera gärna innan jag hinner dra imorn! Måste få råd!!
(Min vanliga hårfärg är ganska ljusblond)... Kommentera gärna också om det är ngn som vet nåt bra märke att använda. Inte svindyrt.

God natt <3

sov gott

Igår var Signe och hela hennes familj här på middag också, det var trevligt :P
Imorn ska vi gå på nån restaurang som heter typ "1900" och fira mormors födelsedag. Har ingen present och kommer inte ihåg hur mycket hon fyller. Pinsamt, pinsamt :$
Ash, jag måste gå upp 9 imorgon :(  Är jättetrött redan, så jag får väl gå och lägga mig snart...

Sleep tight

sommarjobb...?

Har äntligen fått ett jobb :) Aa, det räknas ju inte egentligen med barnvaktsjobb, men ändå... Man tjänar ju lite pengar :)Ska passa en tjej från ca 11 - 14 måndag till fredag den här veckan. Sen imorgon så blir det däremot tre ungar istället för en, vi får se hur det går. Det är i alla fall bara tjejer, inga pojkar :) En 6åring som heter Bella, två 9, Nina och Ebba. Jag får 50 spänn/timme per barn ungefär. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Har ingen koll. Idag var jag ute med mitt barn (alltså, barnvaktsbarnet dårå. Hon heter nina) och handlade tre tröjor på Cubus. Ska inte ha alla tre, hann bara inte pröva. Var med mormor på bio också, hon insisterade att hon skulle få bjuda mig på Mamma Mia.

Sitter och skissar typ på den här bildläxan vi har om att rita "fötter i ett nytt sammanhang" över sommarlovet. Hur kan man ens komma på nåt sånt? Och över sommarlovet också! Det är Ingela Bååths fel.

,

Juste, igår var jag med anna i stan också. Vi gick mest i affärer, sen käkade vi på Sandys. Vi köpte lite grejer på rean på indiska. Köpte en tröja/kofta - det var helt utplockat så det fick bli i XL. Men jag ska ändå bara ha den hemma, så det gör inget. Sen köpte jag ett par örhängen och några hårspännen också :)


                                                   
                                                              
                                     

bio

Har kommit hem från bio med astri nu. Vi såg Donkey Punch, en thriller. Inte så bra, dom mest dödade varandra :/ Det handlade om några tjejer som åkte till Spanien på semester. Sen träffar dom några killar och följer med på deras lustjakt ut på Medelhavet. Killarna har planerat att göra en "donkey punch". Jaa, sen börjar dom döda varandra och filmen blir bara sämre och sämre. Jag säger inte hur den slutar, men jag rekommenderar att ingen går och ser den.

                                                                                

hemma

Nu är jag hemma igen, från mormors land den här gången, det ligger på Torö utanför Nynäshamn. Nu har jag fortfarande ingen mobilsladd men... jag har en kamerasladd. Har i alla fall lite bilder där också.
Så jag måste bara visa - hmpf, fritte kan jag ju säga. Det är ju nästan same shit.



japp, så såg han ut. Ganska gullig i alla fall? Fast han har väldigt långt huvud där..  :)

Juste, måste berätta. Idag var jag faktiskt jätteduktig! Jag sprang hela 4 km innan vi åkte hem. Och dessutom regnade det. Jag ska erkänna att jag faktiskt gick lite när jag fick håll, så det tog ju lite tid, men ändå.

Imorgon träffar jag troligtvis anna, var vet jag inte, men det löser sig säkert. Sen hade jag tänkt träffa signe i veckan också, och så ska jag och astri gå på nån film som heter typ Donkey Punch.

That's it för den här gången. Jag har som nytt nyårslöfte förresten att jag och astri ska bli mycket bättre på att skriva på bloggen och, alltså skriva mer, i åttan.


RSS 2.0